2010.12.20-21Harmincharmadik alkalommal utaztam  Énlakára. A gyermekek és szüleik ismételten nagy örömmel vették át Sánta Ferenc ( Baja) adományait. Bajai  barátaim segítségével ruhaajándékokat is át  tudtunk  adni. Nádai Norbert garai barátom komplett számítógéppel  ajándékozott meg egy helyi családot.

Képek:


2010.09.17.-19. Ezen utazás alkalmával kerültek átadásra Koch Róbert  és Sánta Ferenc  bajai  lakosok adományai is. Sikeresen megrendezésre került  Siklódon  az 5. Firtos labdarugó kupa.

Képek:
2010.07.10-12. A gyermekek és szüleik nagy örömmel vették át Sánta Ferenc (Baja) adományait. Idén szeptember 18-án kerül megrendezésre az 5. Firtos labdarugó Kupa. Természetesen a kupa védője (Énlaka)  idén is haza szeretné hozni a serleget. Megújult a faluközpont , szépülnek a helyi erőgépek. Majdnem állatorvosi segítségre volt szükség az egyik helyi tehén ellésekor, de mire odaértünk a hívó szóra a borjú természetes úton megszületett. Ettől függetlenül az újszülöttre "az áldomás megtörtént".

Képek:2010.03.14-15. Ismét „jubileumi” utazásra került sor. A már hagyományos húsvéti ajándékcsomagok átadása mellett meglátogattuk a felújított Művelődési Házat is. A közösségi internet szoba a gyermekek örömére kíválóan működik.


Képek: